Personal shopping afspraak maken? Klik hier

Saint Tropez

Saint tropez freda dress

Filters

Maat

Toon meer

kleur

Toon meer

Resultaat 1–15 van de 68 resultaten wordt getoond

Saint Tropez
Voor vrouwen die zich elke dag ‘fashionable’ willen voelen. Met de ideale balans tussen zachtheid, romantiek en details heeft Saint Tropez zichzelf een ultra vrouwelijke stijl aangemeten. Laat jezelf inspireren met de collecties van Saint Tropez bij Spotted.

Saint Tropez is opgericht in 1986 en uitgegroeid tot een internationaal merk. Saint Tropez staat bekend als kleine havenplaats in Frankrijk en dit sluit perfect aan bij de collecties van Saint Tropez ontworpen in Denemarken. Saint Tropez ontwerpt tien collecties per jaar en richt zich op de jonge modebewuste vrouw. Met name comfort is terug te vinden in de uiteenlopende ontwerpen.

Geïnspireerd door de straat, maar ook door de jaren ’60 en ’70.  Zowel oversized broeken als skinny jeans zijn in de collectie opgenomen. De collecties bestaan uit veel roesjes, kant en sierlijke prints. Spotted biedt een ruim assortiment aan kleding van Saint Tropez. Items als blouses, jurkjes, T-shirts en jeans, eenvoudig met elkaar te combineren. Creëer je persoonlijke stijl met Saint Tropez.

68